maanantai 11. elokuuta 2014

Koulun alku

IMG_6795

IMG_6792
Lukion toinen vuosi alkoi siis tänään. Kuten noista kirjoistakin näkyy, on minulla tässä jaksossa 7 kurssia. Lukujärjestys on miltei täynnä ja joka päivä alkaa kahdeksalta, kolmena päivänä koulu kestää kahdeksasta puoli neljään. Läksyä tulee jokaisesta seitsemästä aineesta. Miten jaksan keskittyä noihin kaikkiin ja saada hyviä suorituksia? Eikö olisi vain helpompaa jättää nuo kolme tai kaksi syventävää kurssia pois? Ei. Minä nimittäin tahdon kirjoittaa juuri ne aineet. Tiedän, että on mahdollista etten loppujen lopuksi jaksakaan suorittaa noita kaikkia, mutta haluan edes yrittää, koska kaikki nuo aineiden syventävät kurssit kiinnostavat minua ja niistä voi olla hyötyä tulevassa työssäni.

Tänään ei aloiteltu vielä varsinaista opiskelua, vaan lähinnä puhuttiin ryhmänohjaajan kanssa mitä kakkosvuosi pitää sisällään. Koulusta pääsimmekin jo klo. 12.00, jonka jälkeen suuntasin ostamaan kirjakaupasta yhteiskuntaopin kirjan, vihkoja ja penaalin.

IMG_6799 IMG_6806 IMG_6828 Muumituotteet, mun todellinen heikkous! Rakastan niiden söpöyttä jostakin syystä valtavasti. :''D

IMG_6814 Ja vielä muumitarroja, oli ihan pakko!

IMG_6843
UFF:ista varaamani verhot, jotka serkkuni kävi noutamassa tulivat vihdoin postissa! Rakastan tuota kuosia! En malta odottaa sitä, kun saan nuo laitettua asuntooni. Ei kyllä liittynyt tähän postaukseen mitenkään, mutta oli pakko ilmoittaa.

Jälleen hehtaaripostaus.....No, joskus asiaa ja kuvia on niin paljon, että haluaa ahtaa kaiken yhteen pötköön. Tiedä sitten, onko se teistä ruudun toisella puolella olijoista niin mukavaa luettavaa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti