torstai 4. joulukuuta 2014

Löytöjä Helsingistä

Kuten viime postauksessa kerroin, tuli siellä Helsingissä myös shoppailtua, joten tässäpä hieman esittelen mihin sitä rahaa tuli tuhlattua.


IMG_8102
Tämä villapaita on IHANA! Ihanat värit, kauniit kuviot ja erittäin mukava päällä, rakastuin tähän heti ensisilmäyksellä. Olin jo jonkin aikaa tuonlaista paitaa kaupasta metsästänyt ja nyt se löytyi, joten kävi superhyvä tuuri. Hintakaan ei ollut onneksi ollenkaan paha, 29,90.

IMG_8142
Ja toinenkin villapaita. Tuon söpöys vain jotenkin miellytti silmääni niin paljon, että pakkohan se oli saada. Hinta oli noin, 15e.

IMG_8158
Nyt joku varmasti ihmettelee, että kuka hullu ostaa kukkamekon keskellä Suomen räntä-ja lumisateita. Yksinkertainen syy, miksi ostin sen nyt on se, että tuo vaan on niin kaunis ja harvemmin törmään kivoihin kukkamekkoihin kaupoissa. Kuvassa tuo mekko näyttää aika väljältä ja roikkuvalta, mutta oikeasti se istuu tiukemmin ja paremmin, kun sen laittaa päälle. 29,90e tämäkin.

IMG_8166
Ja toinenkin... No, perustellaan tätä nyt sillä, että minulta ei kukkamekkoja tarpeeksi löydy ja pidän niistä älyttömästi. 15e.

IMG_8150
Neonpinkki tuubihuivi tuo ihanasti piristystä pimeään talveen. Kuitenkaan punaiseen talvitakkiini en tätä kyllä yhdistä, mutta jos käytän mustaa villakangastakkiani on tämä huivi erittäin hyvä piriste ja lämmike. 12,99e.

IMG_8168
Ihanat kotisukat. Nämä ovat niin söpöt ja lämpöiset, että pakkohan nämäkin oli investoida. Yhtenä miinuksena tosin on, että tuo varsi on hieman tiukka, jonka takia nuo on vähän hankala pistää jalkaan, mutta kuhan ne "asettuvat", niin nuo ovat todella mukavat jalassa.

IMG_8171
Iso, mutta yksinkertainen ja kaunis. Koruja käytän aika vähän, mutta haluaisin ruveta käyttämään niitä enemmän ja tämä koru on niin kaunis, ettei tätä edes raaski jättää käyttämättä.

IMG_8175
Kotimatkaevästä ja tuliaisia porukoille. Pasilan rautatieasemalla oli karkkikauppa, josta nämä herkut löytyivät. Nuo mansikka fudget söin suurimmaksi osaksi jo junamatkalla, mutta suklaa fudget säästän huomiselle, kun menen porukoille ja annan ne heille tuliaisiksi. Nami, nami mansikka fudge on ainakin aivan mahtavaa!


2 kommenttia:

  1. Erittäin mukava blogi ja hauskat kuvat. :DD

    http://talvikki-sara.blogspot.fi/ <--

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :--) Kävin kurkkaamassa sinunkin blogiasi ja oikein kivalta sekin vaikuttaa!

      Poista