tiistai 27. joulukuuta 2016

Mitä löytyi kuusen alta?

Hei taas, nyt olisi aika kurkata mitä sain joululahjaksi! Kuten aiemmassa postauksessa jo mainitsinkin, sain todella ihania lahjoja ja yhden lahjan saamisesta en ole tainnut toipua vieläkään.... 
Aivan kaikkia lahjoja, esimerkiksi sukkia en jaksanut ruveta kuvailemaan. 
AH5A0201
Aivan kuten toivoinkin, saimme poikaystäväni kanssa yhteiseksi lahjaksi pussilakanan parisänkyyn ja siihen mätsäävät tyynyliinat! Värikin on mielestäni aivan ihana. Tuon lisäksi sain myös tuollaisen marimekon yksittäisen pussilakanan mummolta.
AH5A0204
Saimme myös kahdet tällaiset tyynyliinat ja noiden lisäksi vielä kahdet kuviottomat valkoiset tyynyliinat, joita en viitsinyt ruveta kuvaamaan, koska kaikki nyt varmasti tietävät miltä valkoiset tyynyliinat näyttävät. 
AH5A0173
Ja pehmoisten pakettien linja jatkuu.... Sain tuollaisen aivan ihanan tuntuisen torkkupeiton! Tosiaan tuo on aivan samettisen pehmeä ja varmasti lämmin! Kyllä kelpaa torkkua sohvalla tuohon kääriytyneenä!
AH5A0220
Ja aina niin tarpeellista kosmetiikkaa, shampoo ja hoitoaine hiuksille Oriflamelta. Ainakin purkit näyttävät ihanan raikkailta, joten toivottavasti myös sisältö on hyvää! 
AH5A0229
Suihkugeeliä ja käsirasvaa. Nämäkin todella tarpeellisia. Täytyy myöntää, että käsiä rasvaan liian harvoin, joten josko noin houkutteleva puteli saisi minut rasvaamaan ne säännöllisesti! 
AH5A0239
Jalkarasva ja jalkakuorinta sekä jalkaraspi. Jos en muista rasvata käsiänikään, niin vielä vähemmän jalkoja! Puhumattakaan kuorinnasta! Ehkä kenties nämä saisivat minut muistamaan, ei nimittäin tekisi yhtään pahaa näille kuiville talvijaloille. Luulen myös, että nämä tulevat tarpeeseen opiskelussa. Ai miten niin? No, alan tammikuussa opiskella hotelli,-ravintola,-catering-alalla, joten työssäoppimisten aikana jalat ovat varmasti kovilla, kun ravintolassa joutuu rientämään paikasta toiseen ja olemaan jaloillaan koko päivän. Silloin varmasti kuorinta ja rasvaus rentouttavat! 
AH5A0246
Ja sitten se lahja, joka sai minut aivan pöllämystyneeksi..... Siis Canon EOS 7D Mark II! Kun otin lahjapaketin, jossa tuo ihanuus oli, ajattelin sen painavuuden perusteella, että siellä on varmaankin joku astia. Raottaessani lahjapaperia hämmästys oli suuri, en yhtään odottanut näin isoa lahjaa! Sitä paitsi luulin, että tarkoitus oli hankkia juuri tuo kamera isälleni, koska minun mielipidettäni kysyttiin, että onko se hyvä kamera isälle. Se olikin juoni ja kamera tulikin minulle. Olen kyllä todella, todella iloinen lahjasta ja ihan takuulla tulee ahkeraan käyttöön! Tämänkin postauksen kuvat on otettu jo tuolla uutukaisella ja EFS 24mm f2.8 objektiivilla, jonka sain myöskin joululahjaksi ja josta kuva alla. Vielä täytyy kyllä harjoitella ja paljon, onhan tuo hieman eri luokkaa kuin entinen 1000D:ni ja varmasti tämänkin postauksen kuvista näkee, että vielä ollaan harjoitteluvaiheessa (syytän kyllä myös huonoa valaistusta !). 
AH5A0257
Ja tässä tosiaan yllä mainitsemani objektiivi! Tämä sopii hyvin macrokuviin ja laajakulmaisuutensa ansiosta myös maisemakuviin, eli juuri sopiva minulle! Tämä objektiivi on myös paljon valovoimaisempi kuin kittiobjektiivi, tässä suurin aukko on 2.8 kun kittiobjektiivissa suurin on 3.5. Eron huomaa kyllä ainakin sisällä kuvattaessa, tällä saa niin paljon helpommin kuvattua sisällä kuin sillä kitillä! Tosin totta kai sisävalo aiheuttaa vieläkin haasteita, huomasin sen taas näitä kuvia ottaessa..... 

Sellaiset oli minun joululahjani tänä vuonna. Mitä lahjoja te saitte, saimmeko kenties samoja lahjoja?

8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja lahjoja oot saanut! Ja vinkkinä annan, että parhaimmat kuvat sisällä saa ikkunoista tulevan luonnonvalon kanssa, vaikka sitäkään ei näin talvisin kauaa ole tarjolla. :-) Ja tietysti, jos ei ole valoon tyytyväinen, voihan sitä valotusta muokata jälkeenpäin!

    VastaaPoista
  2. Jep, totta! Mutta tosiaan luonnonvaloa ei ollut saatavilla kuvia ottaessani ja en jaksanut porukoiden armottoman hitaalla koneella ruveta kuvia käsittelemään:'D. No, onneks kohta valo alkaa lisääntyä niin ehkä valokuvatkin tosiaan onnistuu paremmin:).

    VastaaPoista
  3. Oi vitsi tuo kamera! Upeita lahjoja olet saanut, mutta huh, nyt iski kamera kateus :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en ois ikipäivänä uskonut tota tänä vuonna saavani:'D nyt vain täytyy opetella tuon salat!

      Poista
  4. Oi tuo kamera! <3

    riikkka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep<3, olen vieläkin aika ällikällä lyöty siitä:'D

      Poista
  5. Eikä, miten ihania lahjoja olet saanut!! Tuo kamera on itse täydellisyys ♥ Hyvää uutta vuotta :)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! Ja hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

      Poista